fbpx

Дозволи да помогнеме

Нема едно маркетинг решение или стратегија што одговараат за секого. Затоа, закажи состанок со нашиот тим и дознај како најдобро можеме да ти помогнеме.

Контакт детали

(секој работен ден од 09:00 до 18:00)

Нашата е-пошта

clients@blink.mk

Контакт телефон

+389 78 225 360

w

Месинџер

Закажете состанок преку формата.

Што сакате: