fbpx

Како може да ви помогнеме?

Без разлика на големината на вашиот бренд или организација, можеме да помогнеме!

Закажи состанокКои сме ние?

Ние сме

БЛИНК.

На нашите клиенти им помагаме преку градење на сеопфатни стратегии за дигиталното време, кои вклучуваат графички и веб дизајн, видео продукција, менаџирање на настани, менаџирање на профили на социјални медиуми, герила маркетинг, корпоративни односи со јавност и политички маркетинг и ПР.

Сакаме да изградиме модерен и иновативен маркетинг пазар во Македонија, кој гради мостови, кој е општествено корисен и помага на брендовите и бизнисите да добијат нови и лојални муштерии.

Сеопфатна стратегија за дигиталниот пазар

Ќе ви помогнеме да го трансформирате вашиот бизнис од традиционален маркетинг (телевизија, принт, билборд) во целосно дигитализиран маркетинг пристап: 

  • Отворање на профили на социјалните мрежи – за да имате секојдневна интеракција со муштериите.
  • Поврзување со Google Business – за да можат вашите клиенти лесно да ве најдат преку интернет или преку Google Maps.
  • Целосно дигитално брендирање – приспособување на вашиот бренд за социјалните и дигитални канали.
  • Копирајт & графички дизајн на објави – добро дизајнирани и промислени објави за вашите профили кои ќе носат кликови и продажба на продукти.
  • Закуп на реклами на сите социјални мрежи – ќе го промовираме вашиот бренд или продукт преку закуп на таргетирани реклами, кои ќе осигураат нови муштерии и зголемена видливост.

Но тоа

НЕ е СЀ!

ВЕБ – ДИЗАЈН

Градење на комплетни визуелни веб-решенија за Вашиот бизнис, со модерни веб-дизајн практики и алатки. Дизајните се целосно респонзивни.

ОРГАНИЗАЦИЈА НА НАСТАНИ

Oрганизирање и промоција на настани, снимање и пост-продукција на снимен материјал, фотографирање на настани, организација на промоции.

ГРАФИЧКИ ДИЗАЈН

Дизајнирање и редизајнирање на постоечки материјали кои ги имате, дизајнирање на секој тип онлајн реклами, објави на социјални мрежи и целосно корпоративно ребрендирање.

ВИДЕО ПРОДУКЦИЈА

Продукција на видео содржини од секој тип за Вашиот бизнис, вкучително и снимање, видео монтажа, пренос во живо, 2D анимирани видеа и продукција на дигитални реклами.

ОДНОСИ СО ЈАВНОСТ

Нудиме организација на прес-конференции, традиционални односи со јавност, менаџирање на кризни комуникации и градење и водење на бренд стратегија.

ФОТОГРАФИЈА

Фотографирање на Вашиот бизнис и продуктите кои ги нудите, со последователна обработка на фотографии. Организирање на фотосесии со модели за дигитални реклами и објави.

ГРАДИМЕ

ИНОВАТИВНИ

ДИГИТАЛНИ

СТРАТЕГИИ

Останати

Услуги.

UI/UX & web design

WordPress design

Drupal design

2D animated videos

Typography animation

Search engine optimization (SEO)

PPC ad management

Facebook / Instagram ads

Twitter ads

Google / YouTube Ads

LinkedIn Ads

Social media management

Content marketing

Publishing calendar

Branding & creative

Social media video production

Political marketing & PR

Strategy & analytics