fbpx

Издвој се од просекот.

Внеси го твојот бренд во дигиталната ера!

Дигитален маркетинг

Хибридни настани

Веб-страници

MarTech & AI

Иднината на маркетингот во Македонија

Храбри. Креативни. Дигитални.

Блинк е креативна дигитална маркетинг агенција, која користи најнови технологии од полињата на вештачка интелигенција за да ви донесе зголемена видливост за брендот, повеќе продажби и разбирливи резултати за вас и вашиот тим.

Зголемен раст
за вашиот бренд.

Со нашиот иновативен начин на создавање и спроведување на дигитални маркетинг стратегии, ќе имате во секој момент јасен увид во тоа што се случува со вашиот бренд и со вашите реклами. Зголемена препознатливост значи повеќе продажба.

Моќта на AI во маркетингот

Не може да се нарекуваш дигитална агенција, а да не користиш копмјутерска вештачка интелигенција во создавање и анализирање на брендовите на твоите клиенти. Спојот на копмјутерската иднина со маркетингот на 21 век.

Нашите услуги

Дигитален маркетинг

Ќе ви помогнеме да ја дигитализирате вашата традиционална маркетинг стратегија и да почнете да остварувате профит преку дигиталните медиуми и социјални мрежи.

Веб-дизајн и
е-трговија

Градење на комплетни рачно изработени веб-решенија за Вашиот бизнис, со модерни практики и алатки. Отворете онлајн продавницата и продавајте повеќе директно до купувачите.

Графички
дизајн

Дизајнирање и редизајнирање на постоечки материјали кои ги имате, дизајнирање на секој тип онлајн реклами, објави на социјални мрежи и целосно корпоративно ребрендирање.

Дигитално брендирање

Приспособување на вашиот бренд за социјалните и дигитални канали. Отворање на профили на социјалните мрежи за вашиот бизнис, закуп на реклами и градење на календар за објави.

Видео продукција

Продукција на видео содржини од секој тип за Вашиот бизнис, вкучително и снимање, видео монтажа, пренос во живо, анимирани видеа и продукција на дигитални реклами.

Аппликации и
чет-ботови

Дизајнитање и кодирање на апликации, кои ќе бидат пропратни елементи во вашата маркетинг стратегија или продолжена рака на вашата е-продавница.

Пренос во живо

Пренос во живо од секаков тип на настани на социјални мрежи, продукција и пост-продукција на видео материјалот. 

Организација
на настани

Oрганизирање и промоција на настани, снимање и пост-продукција на снимен материјал, фотографирање на настани, организација на промоции.

Дознај повеќе за нас и нашиот процес

ЖИВЕЕМЕ ВО
ДИГИТАЛЕН СВЕТ

Денес живееме во дигитален свет, со дигитален пазар кој се зголемува се повеќе од ден во ден. Бизнисите кои нема да се приспособат за дигитална продажба и контент маркетинг на социјалните мрежи, ќе трпат големи загуби.

Во Македонија на секои 10 македонци, 2 ќе слушаат радио, 3 ќе купуваат преку Интернет, 5 се секој ден активни на Facebook, 7 ќе гледаат ТВ, а 8 ќе сурфаат на Интернет. Од тие што гледаат ТВ, голем број ќе го дофатат мобилниот телефон, штом почнат рекламите.

Интернетот, мобилните и социјалните мрежи се веќе неизоставен дел од секојдневието на скоро секој граѓанин во Македонија, а особено кај младата популација.

Нашата работа со која се гордееме

Хибридни настани зима / пролет 2022

Без разлика на фактот што глобалната пандемија почна да попушта, организацијата на настани остана да биде проблематична и комплексна оркестрација на многу подвижни елементи. Во

Повеќе

WEgate – дигитален настан

Во екот на светската коронавирус пандемија, алатките како Zoom не’ донесоа поблиску од кога било, од сите делови од светот. Во октомври 2021 година, на

Повеќе

Статии и блогови

Кога е најдоброто време за објавување на социјалните мрежи?

Двете вечни прашања на секој што води профили на социјалните медиуми се колку објави на ден и кога да ги објавам? Еве го дефинитивниот предлог за бројот и времето на објавување, на најпопуларните социјални мрежи во Македонија.

Повеќе >>

Маркетинг vs Брендинг vs. Рекламирање

Маркетинг, брендинг, рекламирање, РОИ, ППЦ, ЦПЦ, ПР… Маркетинг индустријата здравје боже има многу кратенки, термини и стручен жаргон, кој ни си го користиме цело време, но нашите клиенти не секогаш не разбираат.

Повеќе >>
This site is registered on wpml.org as a development site.