fbpx

Зошто блинк?

Нашата долгорочна мисија е да започнеме тренд на креативен дигитален маркетинг во Македонија и радикално да го промениме начинот на кој брендовите и бизнисите водат маркетинг стратегии на социјалните мрежи.

Нашите услугиЗакажи состанок

Блинк е мал, посветен тим, кој се фокусира на дигитален маркетинг.

Започнавме како тројца посветени професионални опседнати со идејата за воведување на нов тип на прогресивни дигитални маркетинг стратегии.

Македонскиот дигитален пазар работи со застарени техники и со маркетинг тактики копирани од западниот земји кои едноставно не функционираат за нашите граѓани. Ние градиме за нашиот пазар, чии купувачи добро ги знаеме.

Нашата долгорочна мисија е да започнеме тренд на креативен дигитален маркетинг во Македонија и радикално да го промениме начинот на кој брендовите и бизнисите водат маркетинг стратегии на социјалните мрежи.

Веруваме дека клиентот секогаш треба да биде во контрола и полно знаење за тоа што следи во испораката и да добие услуга за која платил фер цена.

Нашите услуги се брзи, навремени и квалитетни и се држат до нашите високи стандарди за испорака на услуги. Нашата тајна лежи во нашето искуство.

Kлиентите со кои работиме, се тие во кои веруваме дека нашата помош може да донесе раст на продажбата и ефективно брендирање на домашниот и регионалниот пазар.

Нашиот тим е со големо минато искуство од сите гранки на маркетинг индустријата и е добро поврзан со професионалци од повеќе сродни индустрии (ИТ фирми, графички дизајнери, сниматели и видео продукции, печатници и организатори на настани) со кои блиску соработуваме, за нашите клиенти да можат да добијат најдобар производ, а притоа да заштедат и да не треба самите да се грижат дали ќе биде се’ во ред.

Нашите вредности:

Градиме мостови

Веруваме дека градење мостови помеѓу луѓето и организациите е секогаш подобро од изолација. Луѓето во денешниот дигитален и социјален свет не смеат да се гледаат како цифри и бројки, тие се многу, многу повеќе од тоа.

Искрен маркетинг

Веруваме во искрен маркетинг. Луѓето ценат кога бизнисите се искрени и не кријат ништо. Тоа помага во градењето лојалност, а лојалните муштерии се најдобрите муштерии.

Лажењето чини многу

Лажењето чини многу повеќе од загуба на профит. На лагата и се кратки нозете, особено во маркетингот. Никогаш нема намерно да лажеме или да ја злоупотребиме довербата на нашите клиенти и на нашите публики.

Лојалност

Цениме лојалност и секогаш сме лојални на нашите клиенти. Работиме и постоиме за нив!

Човечност

Веруваме во добрината на луѓето и во доблеста да се биде човечен во денешно време.

 

Брзо, храбро движење напред

Сакаме да ги рушиме бариерите, да работиме брзо и да даваме храбри идеи. Сакаме нашата професија да ја движиме напред, нашиот бизнис да го движиме напред и да им помагаме на нашите клиенти да растат и да се развиваат.

Интегритет

Квалитетна и навремена испорака – договор си е договор и мора да се почитува, нашата работа е одраз на нашиот тим и бизнис, па затоа даваме максимум за секој наш клиент да биде задоволен и да добие повеќе од тоа што очекувал.

w

Радикална Искреност

Веруваме во бенефитот на целосна отвореност со нашите клиенти и луѓето кои ја следат нашата работа. Не го криеме нашето знаење. Веруваме во споделување и учење нови работи.

Always keep it simple.