fbpx

Контакт

Немаме шалтери, слободно прашајте што ве интересира поврзано со нашата работа, како можеме да му помогнеме на вашиот бренд да продава повеќе или да допрете до нови публики.

Контакт детали

Друштво за деловни и маркетиншки услуги БЛИНК МАРКЕТИНГ И МЕДИЈА ДОО Скопје

Работно време: секој работен ден од 09:00 до 18:00 часот.

Мејл за контакт: contact@blink.mk

Контакт за клиенти и понуди: clients@blink.mk

Контакт телефони: +389 75 326 524

Испратете порака на месинџер: m.me/blink.macedonia

Не се срамете - пишете ни.

Контактирајте со нас, отворени сме за нови проекти и соработки.
Можеме да помогнеме!

Блинк маркетинг и медија ДОО | 2021 | Скопје, Македонија