fbpx

Проекти

Ова се нашите проекти, нашата работа со која се гордееме.

Новинарски портал Рацин.мк

Целосен веб-дизајн и подесување на серверска инфраструктура на новинскиот портал Рацин.мк, кој за шест месеци веќе успеа да достигне до над 100к посети месечно и

Повеќе »

МЕФ 2023

Спроведување на целосна дигитална кампања за промоција на настанот и известување од самиот настан. Проектот беше работен од 01 мај до 16 јуни, а за

Повеќе »

Веб-платформа за Општина Арачиново

За потребите на Општина Арачиново, финансирано преку програмата за развој на општини на УНДП, изработивме целосно нова веб-страницата, со повеќе функционалности за зголемената транспарентност на

Повеќе »

Хибридни настани зима / пролет 2022

Без разлика на фактот што глобалната пандемија почна да попушта, организацијата на настани остана да биде проблематична и комплексна оркестрација на многу подвижни елементи. Во

Повеќе »

WEgate – дигитален настан

Во екот на светската коронавирус пандемија, алатките како Zoom не’ донесоа поблиску од кога било, од сите делови од светот. Во октомври 2021 година, на

Повеќе »

ССНМ.орг.мк

Како дел од нашиот годишен план за општествена одговорност за 2022 година, одлучивме да соработуваме со Самостојниот синдикат на новинари и медиумски работници и да

Повеќе »