fbpx

Блинк Блог

Секојдневното учење е задолжително за нашата професија. Нашиот процес, пат и тоа што го знаеме го споделуваме тука. Знаењето не се крие, туку се споделува!

Нашите услугиКои сме ние?
Кога е најдоброто време за објавување на социјалните мрежи?

Кога е најдоброто време за објавување на социјалните мрежи?

Двете вечни прашања на секој што води профили на социјалните медиуми се колку објави на ден и кога да ги објавам? Еве го дефинитивниот предлог за бројот и времето на објавување, на најпопуларните социјални мрежи во Македонија.

Instagram Stories – Иднината на креативниот краток маркетинг

Instagram Stories – Иднината на креативниот краток маркетинг

Инстаграм стори форматот го користат повеќе од 500 милиони луѓе дневно, со годишен пораст од 100 милиони нови корисници. Не треба ниту да се заборави на најновата брзо растечка мрежа ТикТок, која исклучиво го користи Стори форматот.

Секој има своја 

///////////////////////////////////////////////////////////

Приказна

Дозволете да ја
раскажеме вашата.