fbpx

Маркетинг

Ние сме full-service маркетинг агенција која ги обезбедува сите потребни услуги за вашиот бизнис. Нашиот тим од експерти работи заедно со вас за да креира стратегии и кампањи кои го носат вашиот бренд до нови височини.

Услуги

Нудиме широк спектар на маркетинг услуги за да ги задоволиме сите ваши потреби.

Креирање на кампањи

Создаваме стратегии и кампањи кои ја зголемуваат видливоста и продажбата на вашиот бренд.

Дигитален маркетинг

Управуваме со вашите социјални медиуми за да ја зголемиме ангажираноста и досегот и на вашите дигитални кампањи.

Односи со јавноста

Градиме и одржуваме позитивен имиџ на вашиот бренд преку ефективни ПР стратегии.

Графички дизајн

Креираме визуелно привлечни и функционални дизајни кои го отсликуваат вашиот бренд.

Видео продукција

Производство на професионални видеа кои го зголемуваат ангажманот и комуникацијата со вашата публика.

Email маркетинг

Креирање и управување со email кампањи / newsletters кои ги ангажираат вашите клиенти и ги зголемуваат продажбите.

Инфлуенсер маркетинг

Наоѓаме инфлуенсери кои одговараат на вашиот бренд и договараме соработки за да го зголемиме вашиот досег и брендирање.

Контент маркетинг

Создавање на висококвалитетна содржина која ја ангажира вашата целна публика.

Медија мониторинг

Преку нашиот сервис NewsLogic, 24/7 мониторираме што медиумите пишуваат за вашиот бренд и реагираме на кризи во реално време.

Нашиот процес

Одблизу работиме со вас за да развиеме и егзекутираме ефективни маркетинг стратегии.

Планирање

На иницијалниот состанок разговараме кои се вашите клучни цели, број на гости, буџет за настанот, а ние ви помогаме да селектирате адекватна локација и каков се тип на услуги ќе ви бидат потребни. 

Дизајн и промоција

Во фазата на дизајн, почнуваме од дигитален брендинг, па се до принт материјали, буклети, постери, влезници. Отпочнување на фазата за промоција и маркетинг за настанот, креирање на веб-страница и продажба на билети.

Техничка поддршка

Пред настанот договораме преку нашите партнерски рентал фирми, изнајмување на опрема за самиот настан, почнувајќи од бина, ЛЕД екрани, ТВ, камери, кран камери, дронови, светла, симултан превод, толковен превод итн…

Координација и продукција

Добрата комуникација пред и за време на настанот е клучна. Особено кога треба да се координираат различни тимови. Затоа, создаваме писмено сценарио со тајминзи за секој детаљ од настанот и се водиме сите по него.

Анализа и евалуација

По завршување на настанот правиме евалуација на бројот на медиумски објави, прес-клипинг, евалуација и евиденција на сите сегменти од настанот, анализа на објави на социјални медиуми, како и евалуација на маркетинг напорите за настанот.

Пост-промоција и wrap-up

Пост-промоција на настанот со објавување на видео и фото објави, завршни соопштенија до медиумите, комуникација со посетителите. Дополнително правиме и колекција и каталог од сите креирани материјали, фото и видео од настанот и ги споделуваме со вас.

Ние се грижиме вашиот бренд да изгледа и звучи совршено.

Погледнете некои од успешните маркетинг напори кои сме ги спровеле.

Ти треба помош?

Започнете со планирање на вашата следна маркетинг кампања денеска!