fbpx

Нашите услуги

Планираме и организираме незаборавни настани кои оставаат траен впечаток. Нашата експертиза опфаќа хибридни и дигитални настани за домашна и глобална публика. Нудиме висококвалитетни преноси во живо, осигурувајќи дека вашите настани се достапни за сите, насекаде. Од почеток до крај, целосно менаџирање на техника, дизајн, видео продукција и се друго што можете да замислите.

Full-service маркетинг услуги кои ги задоволуваат сите ваши потреби. Создаваме кампањи и брендинг кои ефективно ја таргетира вашата целна публика и ја зголемуваат вашата видливост и продажба. Нашите услуги вклучуваат и брендирање, ребрендирање, видео продукција, веб и графички дизајн. Управуваме со вашите социјални медиуми за да ја зголемиме вашата публика и продажба.

Развиваме прилагодени веб-апликации кои одговараат на вашите специфични потреби. Користиме AI за податочно рударење и анализа на медиумски содржини и објави на социјалните мрежи. Нудиме и  автоматизирано следење и анализа на медиумски содржини, осигурувајќи дека секогаш ќе бидете информирани и спремни доколку има криза или серија на негативни објави за вашиот бренд.

Ние специјализираме за брзина и точност во нашата работа. Вашите идеи - реализирани вчера.

Маркетинг услуги

Организација на настани

Web & AI