fbpx

Уште еден успешен тренинг за дигитална комуникација

Тренинг за напреден дигитален маркетинг и менаџирање на социјални мрежи во Белград, воден од Демијан Хаџи-Ангелковски и Оливер Костоски. Доколку ви треба помош, обуки или корпоративни тренинзи, слободно контактирајте нѐ на hello@blink.mk. Погледнете дел од презентацијата, за инспирација.