fbpx

Бесплатните и евтини веб-страници се многу, многу скапи!

Во денешно време не треба да дискутираме дали еден бизнис или бренд треба да има веб-страница. Меѓутоа, во Македонија е отворен еден нов пазар на фриленсери и анонимни маркетинг агенции кои ветуваат бесплатни веб-страници, веб-страница за месечни претплати или пропратна веб-страница. Инвестирањето во веб-страница е еден најчестите првите чекори што ги преземаат бизнисите / брендовите […]