fbpx

Уште еден успешен тренинг за дигитална комуникација

Тренинг за напреден дигитален маркетинг и менаџирање на социјални мрежи во Белград, воден од Демијан Хаџи-Ангелковски и Оливер Костоски.

Доколку ви треба помош, обуки или корпоративни тренинзи, слободно контактирајте нѐ на hello@blink.mk.

Погледнете дел од презентацијата, за инспирација.

Ви се допаѓа што читате? Имате нешто да додадете или да дискутирате?

Слободно пишете ни на нашите социјални мрежи или на hello@blink.mk.