fbpx

Дигиталeн пазар

Светксата пандемија со коронавирус, не’ затвори сите дома, но тоа што е уште пострашно е што ги затвори повеќето бизниси, да мораат или да редуцираат со капацитетите или да затворат целосно. Економската штета што ќе ја претрпат сите бизниси во овој период е неизмерна, но можеби, постои и начин да се намали импактот на кризата. […]
Сите објави

Секој има своја 

///////////////////////////////////////////////////////////

Приказна

Дозволете да ја
раскажеме вашата.