fbpx

Ефективен дизајн за социјални мрежи

Без разлика дали работите во голема фирма со голем буџет или мала агенција, дизајнот за социјални медиуми воопшто не мора да биде комплексен процес.

Секој сака добар дизајн. Привлекува внимание и осигурува вашите читатели да ја добијат вашата порака. Без разлика дали работите во голема фирма со голем буџет или мала агенција, дизајнот за социјални медиуми воопшто не мора да биде комплексен процес.

Следете ги правилата и нема да имате проблеми.

Продолжи со читање

Кога е најдоброто време за објавување на социјалните мрежи?

Кога е најдоброто време за објавување на социјалните мрежи?

Двете вечни прашања на секој што води профили на социјалните медиуми се колку објави на ден и кога да ги објавам? Еве го дефинитивниот предлог за бројот и времето на објавување, на најпопуларните социјални мрежи во Македонија.