Издавачка куќа МУЗА

Овој проект е еден од нашите омилени, бидејќи ги поврзува нашите омилени работи: претприемништво, дигитализација и книги! Муза е нова и мала издавачка куќа, која сака да се фокусира на онлајн продажба во денешното мошне дигитализирано и затворено дома општество (корона). Предизвикот беше да направиме брза и модерна веб-страница за е-трговија, која ќе расте од […]