fbpx

Издавачка куќа МУЗА

Овој проект е еден од нашите омилени, бидејќи ги поврзува нашите омилени работи: претприемништво, дигитализација и книги!

Овој проект е еден од нашите омилени, бидејќи ги поврзува нашите омилени работи: претприемништво, дигитализација и книги!

Муза е нова и мала издавачка куќа, која сака да се фокусира на онлајн продажба во денешното мошне дигитализирано и затворено дома општество (корона). Предизвикот беше да направиме брза и модерна веб-страница за е-трговија, која ќе расте од продажба на десетина книги во повеќе стотици.

Цели:

  1. Респонсивен дизајн на веб-страница со е-продавница
  2. Интегрирање на онлајн плаќање со картичка
  3. Позадина за менаџирање на пратки и продукти
  4. Лесно додавање на нови продукти, пуштање на попусти, акции…
  5. Групирање на повеќе продукти во гифт-боксови

Во текот на дизјанот исклучително важно беше да се акцентираат самите книги и гифт-боксовите, со цел продуктите на Муза да дојдат на прво место.

Целта на искуството на корисникот е да се овозможи брзо и безбедно купување, но и прегледување на самите книги и лесно комплетирање на трансакција.

Трансакциите не бараат креирање на кориснички профил, а процесирањето на трансакциите е преку cPay.

Генерално, ова е пример за модерна е-книжарница, која овозможува директна продажба до крајните корисници, со достава до дома и комплетна контрола на клиентот врз нивниот систем. Буквална копија од тоа што значи физичка продавница во е-продавница.

Ви се допаѓа што читате?
Имате потреба од слични услуги?

Слободно закажете бесплатна консултација преку нашите социјални мрежи или на clients@blink.mk.

Останати проекти:

ПЗУ Ултра Медика Плус

ПЗУ Ултра Медика Плус е проект во кој, преку интересен и модерен пристап ја брендиравме новоотворената специјалистичка ординација по психијатрија. Брендирањето опфати стандарден сет од дизајни: Лого и лого верзии Бои Фонт Папки Меморандум Визит картички Наскоро, ќе биде објавена и новата веб-страница на ординацијата, која е во изработка од

Повеќе >>

Skopje Photo Week

Skopje Photo Week беше доста забавен предизвик за нас, бидејќи бараше брза стратегија, која ќе можеше да се имплементира за многу кратко време. На еден месец пред настанот, се вклучивме целосно со стратегија, дизајн и видео продукција, како и платени реклами на социјални мрежи, со цел да ја информираме македонската

Повеќе >>

Издавачка куќа МУЗА

Овој проект е еден од нашите омилени, бидејќи ги поврзува нашите омилени работи: претприемништво, дигитализација и книги!

Повеќе >>
Не се срамете - пишете ни.
Контактирајте со нас, отворени сме за нови проекти и соработки. Можеме да помогнеме!

Блинк маркетинг и медија ДОО Скопје © | 2020 | Скопје, Северна Македонија