fbpx

Веб-платформа за Општина Арачиново

За потребите на Општина Арачиново, финансирано преку програмата за развој на општини на УНДП, изработивме целосно нова веб-страницата, со повеќе функционалности за зголемената транспарентност на општината. Со новата веб-страницата на општината и се олеснува процесот на објавување на документи од јавен карактер, но уште поважно се олеснува процесот на директна комуникација на граѓаните со градоначалникот […]

Најдоброто.мк

Во екстремно кус рок од 7 дена ја подигнавме веб-страницата „Најдоброто.мк“, која се користеше како кампањска Интернет локација за Локалните избори 2021 година. Клучниот предизвик беше да се внесат над 70 уникатни страни со сите кандидати и советнички листи, како и клучни програмски приоритети и целосните програми.

СДСМ.орг.мк

Проект за модернизирање на веб-страницата на Социјалдемократскиот сојуз на Македонија, пред парламентарните избори 2020 година.

Коронавирус.гов.мк

Мотивирани од почетокот на глобалната пандемија со Коронавирус и со желба да помогнеме не само на здравствените власти, туку и на сами граѓаните, ја изработивме оваа веб-страница, која е една точка за сите информации поврзани со Коронавирус во Северна Македонија.