fbpx

Веб-платформа за Општина Арачиново

За потребите на Општина Арачиново, финансирано преку програмата за развој на општини на УНДП, изработивме целосно нова веб-страницата, со повеќе функционалности за зголемената транспарентност на општината.

Со новата веб-страницата на општината и се олеснува процесот на објавување на документи од јавен карактер, но уште поважно се олеснува процесот на директна комуникација на граѓаните со градоначалникот и советниците.

Ви се допаѓа што читате?
Имате потреба од слични услуги?

Слободно закажете бесплатна консултација преку нашите социјални мрежи или на clients@blink.mk.

Останати проекти:

Новинарски портал Рацин.мк

Целосен веб-дизајн и подесување на серверска инфраструктура на новинскиот портал Рацин.мк, кој за шест месеци веќе успеа да достигне до над 100к посети месечно и е индексиран од Тајм.мк.

Повеќе >>

Редизајн на 24инфо.мк

Целосен редизајн, миграција и убрзување на веб-страницата на новинарскиот портал 24инфо.мк, која има над 250к посети месечно.

Повеќе >>