fbpx

Маркетинг

Секојдневното учење е задолжително за нашата професија. Нашиот процес, пат и тоа што го знаеме го споделуваме тука. Знаењето не се крие, туку се споделува!

Сите објави
Кога е најдоброто време за објавување на социјалните мрежи?

Кога е најдоброто време за објавување на социјалните мрежи?

Двете вечни прашања на секој што води профили на социјалните медиуми се колку објави на ден и кога да ги објавам? Еве го дефинитивниот предлог за бројот и времето на објавување, на најпопуларните социјални мрежи во Македонија.

Маркетинг vs Брендинг vs. Рекламирање

Маркетинг vs Брендинг vs. Рекламирање

Маркетинг, брендинг, рекламирање, РОИ, ППЦ, ЦПЦ, ПР… Маркетинг индустријата здравје боже има многу кратенки, термини и стручен жаргон, кој ни си го користиме цело време, но нашите клиенти не секогаш не разбираат.

Секој има своја 

///////////////////////////////////////////////////////////

Приказна

Дозволете да ја
раскажеме вашата.