fbpx

Контент маркетинг за почетници: 10 идеи за да почнеш со продуцирање на нови содржини

Во светот на дигиталниот маркетинг и продажбата преку социјалните мрежи има проста вистина: никој нема да следи Фејсбук страница што постојано продава и објавува продукти. Затоа, најлесниот начин за „разбивање“ на содржината е започнување со контент маркетинг за вашиот бренд / фирма. Контент маркетингот е создавање на серија на содржини (видео / СМ објави / […]

Кога е најдоброто време за објавување на социјалните мрежи?

Двете вечни прашања на секој што води профили на социјалните медиуми се колку објави на ден и кога да ги објавам? Еве го дефинитивниот предлог за бројот и времето на објавување, на најпопуларните социјални мрежи во Македонија.