fbpx

Младинска креативна заедница Струга

За потребите на Општина Струга, финансирано од страна на УНДП Северна Македонија, изработивме целосно брендирање и водење на профили на социјални медиуми на проектот „Младинска креативна заедница Струга“.

Време и рокот на испорака беше 15 дена и дополнително уште 2 месеци водење на профилите на проектот. За време на проектот изработивме целосен брендбук за настанот, како и покривање на 2 настани на проектот со фото и видео и изработка на неколку видеа од настаните со цел информирање на младите од Општина Струга за целите на проектот.

Целосниот Facebook профил на проектот е на следниот линк.

Во прилог селектирани извадоци од дизајните:

Видео продукција:

Ви се допаѓа што читате?
Имате потреба од слични услуги?

Слободно закажете бесплатна консултација преку нашите социјални мрежи или на hello@blink.mk.

Останати проекти

Блог