fbpx

Серија хибридни ZOOM настани зима / пролет 2021

Поради Ковид-19 пандемијата, во зимскиот и пролетниот период – хибридните Zoom настани беа едниствениот начин на кој организациите од Македонија можеа да се поврзат меѓу себе, со своите вработени или со своите поддржувачи и следачи и клиенти.

Во текот на сезоната зима / пролет 2021 изработивме голем број на вакви хибридни настани, за многу организации во Скопје, меѓу кои и: Пивара Скопје, Фондација отворено општество на Македонија, СДСМ, Друштво на филмски работници на Македонија, дигитални концерти за Андреа (пеачка од РМ), како и многу други.

Ви се допаѓа што читате?
Имате потреба од слични услуги?

Слободно закажете бесплатна консултација преку нашите социјални мрежи или на clients@blink.mk.

Останати проекти:

Серија хибридни ZOOM настани зима / пролет 2021

Поради Ковид-19 пандемијата, во зимскиот и пролетниот период – хибридните Zoom настани беа едниствениот начин на кој организациите од Македонија можеа да се поврзат меѓу себе, со своите вработени или со своите поддржувачи и следачи и клиенти. Во текот на сезоната зима / пролет 2021 изработивме голем број на вакви

Повеќе >>

МКарта

Министервото за надворешни работи имаше потреба за брендирање на индентификациона картичка – насловена „МКарта“ – која ќе можат истакнати граѓани на Република Северна Македонија кои живеат и работат во странство да добијат одредени поволности. Во текот на дизајнерскиот процес, во текот на 7 работни дена, дизајниравме повеќе различни верзии, од

Повеќе >>

Македонски.гов.мк

Македонски.гов.мк е еден од најтешките, но воедно најинспиративен и можеби најважен проект што сме го преземале до сега.

Повеќе >>

Не се срамете - пишете ни.

Контактирајте со нас, отворени сме за нови проекти и соработки.
Можеме да помогнеме!

Блинк маркетинг и медија ДОО | 2021 | Скопје, Македонија