fbpx

Форум на библиотечна унија на земјите од југоисточна Европа и Кина

Целосно хибриден дводневен настан со учесници од 18 земји.

За клиентот, Библиотека „Браќа Миладиновци“ од Скопје, организиравме целосен хибриден настан, заедно со ДВД5+ и Фабрика како наши продукциски партнери, во кој во две сали паралелно течеа предавања и дискусии помеѓу учесници од 17 земји од Европа и повеќе различни локации во Кина.

Ова беше еден од ретките настани со симултан превод од македонски на кинески јазик и обратно.

Настанот траеше два работни денови, со повеќе од 100 присутни гости во живо и над 50 вклучени на Zoom.

Ви се допаѓа што читате?
Имате потреба од слични услуги?

Слободно закажете бесплатна консултација преку нашите социјални мрежи или на clients@blink.mk.

Останати проекти:

Хибридни настани зима / пролет 2022

Без разлика на фактот што глобалната пандемија почна да попушта, организацијата на настани остана да биде проблематична и комплексна оркестрација на многу подвижни елементи. Во сезоната зима / пролет 2022, голем дел од настаните останаа да бидат хибридни или целосно дигитални. Во оваа сезона имавме повеќе компании и организации со

Повеќе >>

WEgate – дигитален настан

Во екот на светската коронавирус пандемија, алатките како Zoom не’ донесоа поблиску од кога било, од сите делови од светот. Во октомври 2021 година, на WEgate (организација за жени претприемачи на ниво на Европа) им помогнавме во реализација на целосно дигитален настан WEgate Summit 2021. Настанот вклучуваше видео реализација во

Повеќе >>

Видео продукција за Преспа институт

Видео серијал од шест видеа за социјалните мрежи, изработени за Преспа институтот, каде што се објаснува нивниот најнов проект, Опсерваторијата на влијанието и имиџот на државите. Во прилог е видео серијалот.

Повеќе >>
This site is registered on wpml.org as a development site.