fbpx

Хибридни настани зима / пролет 2022

Без разлика на фактот што глобалната пандемија почна да попушта, организацијата на настани остана да биде проблематична и комплексна оркестрација на многу подвижни елементи.

Во сезоната зима / пролет 2022, голем дел од настаните останаа да бидат хибридни или целосно дигитални.

Во оваа сезона имавме повеќе компании и организации со кои соработувавме… со некои за прв пат, со некои веќе ни стана редовна пракса да работиме заедно.

Клиенти од оваа сезона за кои им помагавме да се снајдат со Zoom платформата се: НЛБ Тутунска банка, Ново Нордиск, Македонски центар за граѓанско образование, Државна комисија за спречување на корупција, Македонски центар за меѓународна соработка, Преспа институт, Македонија 2025 и многу други.

Ви се допаѓа што читате?
Имате потреба од слични услуги?

Слободно закажете бесплатна консултација преку нашите социјални мрежи или на clients@blink.mk.

Останати проекти:

Новинарски портал Рацин.мк

Целосен веб-дизајн и подесување на серверска инфраструктура на новинскиот портал Рацин.мк, кој за шест месеци веќе успеа да достигне до над 100к посети месечно и е индексиран од Тајм.мк.

Повеќе >>

Редизајн на 24инфо.мк

Целосен редизајн, миграција и убрзување на веб-страницата на новинарскиот портал 24инфо.мк, која има над 250к посети месечно.

Повеќе >>