fbpx

Skopje Photo Week 2021

Во екот на пандемијата во декември 2021, се вклучивме повторно во успешната приказна на Ангеловски Фотографија, која шести пат по ред се организираше во Скопје. Настанот повторно беше целосно онлајн со повеќе од 100 гледачи во живо. За Skopje Photo Week 2021, се погриживме да има одлично дизајнирана веб-страница, објави на социјалните мрежи и пренос […]

МКарта

Министервото за надворешни работи имаше потреба за брендирање на индентификациона картичка – насловена „МКарта“ – која ќе можат истакнати граѓани на Република Северна Македонија кои живеат и работат во странство да добијат одредени поволности. Во текот на дизајнерскиот процес, во текот на 7 работни дена, дизајниравме повеќе различни верзии, од кои МНР ја одбра најсоодветната […]

Македонски.гов.мк

Македонски.гов.мк е еден од најтешките, но воедно најинспиративен и можеби најважен проект што сме го преземале до сега.

Преспа Форум Дијалог

За нашиот клиент, Министерството за надворешни работи изработивме целосно брендирање на нивниот регионален, мултинационален настан наречен „Преспа форум за дијалог“. Поради кратките рокови за работа, дизајнерската фаза беше поделена во две фази: (1) дизајн на логотип кој веднаш може да се прикаже на јавноста од страна на министерот Бујар Османи и (2) подетално брендирање на […]

ПЗУ Ултра Медика Плус

ПЗУ Ултра Медика Плус е проект во кој, преку интересен и модерен пристап ја брендиравме новоотворената специјалистичка ординација по психијатрија. Брендирањето опфати стандарден сет од дизајни: Лого и лого верзии Бои Фонт Папки Меморандум Визит картички Наскоро, ќе биде објавена и новата веб-страница на ординацијата, која е во изработка од Блинк.

This site is registered on wpml.org as a development site.