fbpx

Социјални мрежи

Секојдневното учење е задолжително за нашата професија. Нашиот процес, пат и тоа што го знаеме го споделуваме тука. Знаењето не се крие, туку се споделува!

Сите објави
Кога е најдоброто време за објавување на социјалните мрежи?

Кога е најдоброто време за објавување на социјалните мрежи?

Двете вечни прашања на секој што води профили на социјалните медиуми се колку објави на ден и кога да ги објавам? Еве го дефинитивниот предлог за бројот и времето на објавување, на најпопуларните социјални мрежи во Македонија.

Секој има своја 

///////////////////////////////////////////////////////////

Приказна

Дозволете да ја
раскажеме вашата.