fbpx

Уште еден успешен тренинг за дигитална комуникација

Тренинг за напреден дигитален маркетинг и менаџирање на социјални мрежи во Белград, воден од Демијан Хаџи-Ангелковски и Оливер Костоски. Доколку ви треба помош, обуки или корпоративни тренинзи, слободно контактирајте нѐ на hello@blink.mk. Погледнете дел од презентацијата, за инспирација.

Кога е најдоброто време за објавување на социјалните мрежи?

Двете вечни прашања на секој што води профили на социјалните медиуми се колку објави на ден и кога да ги објавам? Еве го дефинитивниот предлог за бројот и времето на објавување, на најпопуларните социјални мрежи во Македонија.

Instagram Stories – Иднината на креативниот краток маркетинг

Инстаграм стори форматот го користат повеќе од 500 милиони луѓе дневно, со годишен пораст од 100 милиони нови корисници. Не треба ниту да се заборави на најновата брзо растечка мрежа ТикТок, која исклучиво го користи Стори форматот.

Ефективен дизајн за социјални мрежи

Без разлика дали работите во голема фирма со голем буџет или мала агенција, дизајнот за социјални медиуми воопшто не мора да биде комплексен процес.