fbpx

Веб-страница за Преспа институт

Комплетен редизајн на страницата на Институтот Преспа, невладина организација од Скопје.

Ви се допаѓа што читате?
Имате потреба од слични услуги?

Слободно закажете бесплатна консултација преку нашите социјални мрежи или на hello@blink.mk.

Останати проекти

Блог